"Нас не пустили к ним в больницу": У мережі бурхливо відреагували на заяву посла РФ про отруєння Скрипалів (відео)

Коли підозрювані в отруєнні хочуть відвідати свою жертву у лікарні, то виникає думка: чи не для того, щоб закінчити вже розпочате?

Російський посол Яковенко. Фото: скріншот з відео.Посол Росії в Великобританії Олександр Яковенко заявив про те, що Лондон не дає російській стороні доступу до постраждалих від отруєння нервово-паралітичним газом колишньому офіцеру ГРУ Сергій Скрипалю і його доньки Юлії. Про це він повідомив в інтерв'ю каналу Russia Today, передають Патріоти України.

Яковенко поскаржився, що у Росії немає доступу до матеріалів розслідування справи про отруєння. Російські дипломати, додав він, також не змогли відвідати Скрипалів в лікарні. «Чи живі вони? Може, вони здорові?», - припустив посол.

У соціальних мережах вже встигли відреагувати на цю заяву: "Наступна заява МЗС: "Ми його газом вилікувати намагалися."Тобі б таке "здоров'я", м * дак недорікуватий", "Дійсно, чому б підозрюваного не підпустити до доказів, ну камон, що може трапитися?", "Так треба їм знати - раптом живі? Тоді додати треба. А то завдання не виконали - голови полетять".

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...