"Нащадки тих, хто викопав Чорне море": В екс-регіонала-втікача стався напад маразму на росТБ (відео)

Володимир Олійник намагався розкритикувати сучасну владу зрадженої ним країни, однак не зміг зробити нічого, крім як переказати недолугі анекдоти росіян.
Володимир Олійник. Фото: Аргумент.

Колишній член Партії регіонів, екс-бютівець Володимир Олійник, який втік до Росії, осоромився безглуздою заявою про Україну в ефірі російського телебачення. У ній він намагався розкритикувати сучасну владу зрадженої ним країни, однак не зміг зробити нічого, крім як переказати недолугі анекдоти росіян. Це сталося в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"Зараз в Україні до влади прийшли нащадки тих, хто вручну викопав лопатою Чорне і Азовське море. Це треба пам'ятати, це майдануті, їхню логіку не зрозуміти. Це ручна робота", — висловився зрадник Батьківщини, намагаючись задобрити своїх кремлівських господарів.

Джерело: Обозреватель

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...