Нацистська загроза: Ідеолога "русского мира" не пустили до Євросоюзу

В аеропорту міста Салоніки Олександру Дугіну повідомили, що за запитом Угорщини йому був заборонений в'їзд до країн Європейського Союзу.

Олександр Дугін - філософ і фрик. Фото: fraza.ua.

Прикордонна служба аеропорту грецького міста Салоніки не дозволила філософу шовіністичного нацистського спрямування і головному редактору телеканалу Царгород Олександру Дугіну перетнути кордон Євросоюзу. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дугін прямував на Святу Гору Афон для підготовки серії матеріалів. "Мене немає ні в яких офіційних санкційних списках. Проте мене зупинили, не дали проїхати на Афон", - сказав Дугін.

Він зазначив, що прикордонники послалися на те, що в 2014 році йому був заборонений в'їзд в Угорщину. "Однак після цього я відвідував, наприклад, Італію", - уточнив Дугін. За його словами, грецькі прикордонники відправили запит владі Угорщини.

З початку 2000-х років Дугін відстоював ідеї "євразійства", русского мира і крайнього російського етнічного націоналізму, пропонуючи їх як ідеологічну платформу російської влади, яку він дорікав у відсутності будь-якої ідеології.

Прихильник введення військ в Україну і окупації всієї її території, крім п'яти-шести західних областей. На думку Дугіна, у війні з Україною доведеться "пожертвувати частиною її населення". В останній рік був частим гостем пропагандистських програм російського ТБ.

За останні кілька років ідеї Дугіна перетворилися фактично в публічну державну ідеологію путінської Росії.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...