"Не буде змін - піде разом з Порошенком", - Ярош про Гройсмана

Дмитро Ярош вважає, що новому главі уряду необхідно дати деякий час на спроби виправити ситуацію.

Дмитро Ярош. Фото: telegraf.com.ua.

Екс-лідер організації "Правий сектор", народний депутат України Дмитро Ярош заявив, якщо діюча влада, зокрема уряд на чолі із Володимиром Гройсманом не зробить активних змін, то уже найближчим часом вони можуть піти з посад. Про це він заявив під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Ярош вважає, що Гройсман піде у небуття разом із Порошенком, якщо вони не зроблять активних змін. "Давайте ще місяць почекаємо – думаю, буде видніше. Подивимось кілька місяців. Шанс переламати ситуацію у них є. Реальний шанс. Ми готові їм допомогти. Хоча вже допомагаємо тим, що стоїмо на східному фронті", - зазначив він.

При цьому, Ярош заявив, що може закликати до повстання, однак це ні до чого доброго не призведе. "Якщо ми і надалі будемо бачити антинародний та антиукраїнський курс, який ми часто бачили у минулому уряді, то, відповідно, будемо виступати категорично проти цього", - наголосив він.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...