Не дійшли консенсусу: На сесії Київської облради сталася бійка між депутатами, один з них втратив свідомість (фото, відео)

Свідки інциденту вважають, що таким чином представники "БПП" намагалася зірвати прийняття змін до обласного бюджету і перешкодити голосуванню за підвищення зарплат медпрацівникам.

Фото:Facebook

Під час проведення сесії Київської обласної ради між депутатами сталася бійка. Про це повідомляє в Facebook активіст "Свободи" Олександр Аронець, передають Патріоти України.

За його словами депутати від "БПП" спочатку заблокували трибуну, потім депутат Карлюк підійшов до голови облради Старикової і вирвав мікрофон. Далі, як стверджує Аронець, на її захист став депутат від "Батьківщини", на якого напав Карлюк і побив.

"Депутат лежить, йому викликали швидку ... Нещодавно керівником київської обласної організації партії "Солідарність-БПП" став Ігор Кононенко. Чому таке посилення? Все просто. В обласній раді "БПП" в опозиції. Голова обласної ради - Старикова від "Батьківщини".

Кононенка призначили для єдиної мети - зняти Старикову, поставити "людину від Кононенка", - стверджує Аронець.

На його думку, бійка сталася через те, що у БПП "не виходить" зробити задумане.

Депутат ОДА Олег Кіщук повідомив, що побили депутата Хахуліна.

"Тільки що під час проведення сесії Київської обласної ради, відбувся напад депутатів від "БПП" на депутата від БЮТ Владислава Хахуліна. Він поки без свідомості, колеги надають першу невідкладну допомогу, викликали швидку" - повідомив депутат в Facebook.

Він переконаний, що таким чином представники "БПП" намагалася зірвати прийняття змін до обласного бюджету і перешкодити голосуванню за підвищення зарплат медпрацівникам.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...