Не для миру: Стали відомі імена генералів РФ, яких Москва відправила на Донбас

Москва продовжує загострювати конфлікт на сході України.

Ілюстрація: ЖЖРосія направила в так звані "ЛНР-ДНР" генералів Збройних сил РФ Валерія Асапова і Євгенія Никифорова, повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"За вказівкою командувача 1 АК (Донецьк) генерал-майора ЗС РФ Асапова Валерія Георгійовича (за документами прикриття - Примаков Валерій Георгійович), 9-й особливий механізований полк морської піхоти посилюється особовим складом, бойовою технікою і автотранспортом", - йдеться в повідомленні.

Також безпосередній контроль проведення заходів на полігоні і в штабі 2 АК здійснює командувач корпусом генерал-майор Никифоров Євген Валерійович (за документами прикриття - Моргун Євген Валерійович), який займає посаду заступника командувача 58-ю армією (Владикавказ) Південного військового округу РФ.

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...

Летить прямо у ворожі бліндажі: Українські прикордонники показали знищення позицій окупантів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 10:37

Українські прикордонники провели серію вдалих влучань по позиціях окупантів із дронів та міномету. Результати своєї роботи вони показали у відео, передають Патріоти України. Як зазначається в повідомленні, на відео працюють прикордонники-аеророзвідники...