Не допомагали жодному кандидату: Посольство України у США відреагувало на звинувачення Трампа щодо втручання у вибори

Як виявилося, президент США вважає, що під час передвиборчої кампанії офіційний Київ "тихо працював на просування його конкурентки Хілларі Клінтон".

Ілюстрація:sud.ua

Представники посольства України в Вашингтоні виступили з офіційним коментарем з приводу заяви американського президента Дональда Трампа, який звинуватив українську владу у підтримці Хілларі Клінтон під час виборів президента США та саботуванні передвиборчої кампанії самого Трампа. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Зокрема, у дипломатичному представництві України відповідально заявили, що українській уряд не допомагав жодному з кандидатів в американських президентських виборах в 2016 році. Також прес-служба посольства подякувала США за двопартійну підтримку України.

Як відомо, у вівторок, 25 червня, новий твіт президента США спричинив новий скандал. Зокрема, у дописі глава держави зазначив, що генеральний прокурор США Джефф Сешнс має провести розслідування щодо українських спроб саботування його ж виборчої кампанії. Також Трамп зазначив, що офіційний Київ "тихо працював на просування його конкурентки Хілларі Клінтон".

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...