Не Яресько: Названий новий кандидат на пост міністра фінансів України

Володимир Гройсман назвав своїх кандидатів на посади міністрів.

Володимир Гройсман. Фото: telegraf.com.ua.

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм назвав склад Кабміну у разі призначення прем'єр-міністром спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана, в якому в якості кандидата на пост міністра фінансів, який зараз займає Наталія Яресько, фігурує Олександр Данилюк. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"В случае назначения Владимира Гройсмана премьер-министром, спикером парламента станет Андрей Парубий, а первым-вице-спикером Ирина Геращенко", - написав нардеп. Найєм також зазначив, що Гройсман запропонував на пост міністра культури Євгена Нищука (екс-главу цього відомства) міністра освіти - нардепа Лілію Гриневич ("Народний фронт"), міністра соціальної політики - нинішнього заступника міністра економічного розвитку Нефедова Максима, міністра екології - Остапа Семерака ("Народний фронт"), міністра аграрної політики і продовольства - нардепа Тараса Кутового.

"Первый вице-премьер-министр - Виталий Ковальчук. Вице-премьер по гуманитарным вопросам - Павел Розенко. Вице-премьер Евроинтеграция - Иванка Климпуш-Цинцадзе. Минфин - Александр Данилюк. Вице-премьер по делам АТО и оккупированным территориям - Владимир Кистион. Мининфраструктуры - Владимир Омельян", - написав Найєм.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...