Не його команда: Шокін протестує проти призначення Луценка генпрокурором

Екс-очільник ГПУ вважає, що новим генеральним прокурором має бути призначена людина, що працює в органах прокуратури.

Шокін виступив проти призначення на посаду генпрокурора Юрія Луценка. Ілюстрація:ua.112.ua

Екс-генеральний прокурор Віктор Шокін висловив сумніви, що для призначення глави фракції БПП Юрія Луценка на посаду генпрокурора буде внесено зміни в законодавство, що дозволяють йому очолити відомство без вищої юридичної освіти. Такою думкою Шокін поділився в коментарі Українським Новинам, передають Патріоти України.

"Він мій хороший друг і добрий чоловік, але наскільки я знаю, у нього немає вищої юридичної освіти", - зазначив екс-генпрокурор.

Також колишній очільник ГПУ висловив сумніви, що для призначення Луценка генпрокурором будуть внесені зміни в законодавство, що дозволяють йому очолити відомство.

Шокін додав, що новим генеральним прокурором має бути призначена людина, що працює в органах прокуратури.

"Має стати для всієї країни холодним душем": Жорін різко висловився про ситуацію на Харківщині

понеділок, 13 травень 2024, 13:48

Ситуація на півночі Харкова має стати для всієї країни холодним душем: і в питанні фортифікацій, і в питанні мобілізації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін 12 травня. Він заявив, що держава повинна пере...

Нуланд не відповіла, чи вірять у США в перемогу, де Україна поверне всі території

понеділок, 13 травень 2024, 13:23

Заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд утрималася від відповіді, чи вважають у Вашингтоні можливою таку перемогу України, за якої вона поверне усі окуповані території. Джерело: "Європейська правда", Нуланд в інтерв’ю опозиційн...