Не лишать у спокої: Каська викликали у ГПУ по новому провадженню

"Підозрюю, що ГПУ вигадує їх на ходу, щоб не випускати мене з поля зору", - говорить Касько.

СкріншотКолишнього заступника генерального прокурора Віталія Каська викликали у Генпрокуратуру як свідка у новому провадженні Про це Касько повідомив у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні іду на черговий допит в прокуратуру, але вже по іншому кримінальному провадженню", - написав Касько. Він додав, "що це за провадження і яке він має відношення до нього - загадка".

"Підозрюю, що ГПУ вигадує їх на ходу, щоб не випускати мене з поля зору. Також поки неясно, чи переросте статус свідка в чергову сфабриковану підозру", - написав Касько.

У свою чергу, екс-заступника Генерального прокурора Віталія Каська викликали у ГПУ на допит у якості свідка щодо дій посадових осіб ГПУ, коли приймалися рішення щодо накладення санкцій щодо колишнього президента Януковича і його оточення. Про заявив адвокат Каська Євген Грушковець.

"Ми можемо здогадуватися, що скоріше за все мова може йти про дії посадових осіб ГПУ, коли приймалися рішення щодо накладення санкцій щодо колишнього президента Януковича і його оточення. Але це лише припущення", - заявив Грушковець.

Грушковець також не виключає, що мова може йти про провадження щодо неналежного розслідування ГПУ справ про злочини проти учасників Євромайдану.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...