Не наша справа: У Авакова відхрестилися від розслідування проти Саакашвілі (відео)

Зорян Шкіряк вважає, що розслідуванням щодо Саакашвілі, який оприлюднив відеозапис з секретними позиціями блокпостів сил АТО,повинна займатися контррозвідка.

Зорян Шкіряк. Фото:скрін відео

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що розслідуванням стосовно голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїла Саакашвілі, який оприлюднив відеозапис з секретними позиціями блокпостів сил АТО на Донбасі, повинна займатися контррозвідка. Про це Шкіряк сказав в ефірі телеканалу 112 Україна, відео з цим сюжетом опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"По Саакашвілі і його вояжу до Маріуполя, це питання контррозвідки і військової розвідки, оскільки ці речі визначалися певними людьми і це має відношення до цих органів, оскільки відбувалося в зоні АТО", - сказав Шкіряк.

У свою чергу речник МВС Артем Шевченко не зміг відповісти, чи ведуть органи МВС провадження щодо Саакашвілі.

"Я тільки прочитав цей вислів мого колеги Андрія Лисенка, мені потрібно уточнити, що він мав на увазі. Якщо бути точним, як припущення, він говорив "здається, МВС розслідує". Треба уточнити, що він мав на увазі", - зазначив Шевченко.

Окупанти вдарили по Харкову: Багато людей поранено, є загиблі

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:42

У п'ятницю, 17 травня, російські загарбники обстріляли Харків. У місті зафіксовано кілька вибухів, постраждали 25 людей, двоє загинули. Про це пише у своєму Telegram-каналі Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України. "Прильо...

Робота ротом: Безугла розповіла про її зв'язки з Єрмаком, про складні стосунки з батьками і яка вона молодець

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:00

Мар'яна Безугла запевнила, що її родина не має жодного стосунку до її кар’єри . Нардепка Мар'яна Безугла не є чиїмось «ротом або транслятором». Про це вона заявила у розмові з ведучим hromadske. . «Чи знайома я з Єрмаком? Звичайно, знайома. Але я не...