Не просто так: Сирійські повстанці назвали умову видачі тіла розстріляного пілота Су-24

Повстанці прагнуть обміняти тіло пілота на своїх ув'язнених соратників, яких утримує режим Башара Асада.

Збитий СУ-24. Фото:24tv.ua

Представник сирійських повстанців "10-а бригада Узбережжя" Джахед Ахмад заявив, що вони готові обміняти тіло загиблого пілота Су-24 на своїх соратників, які перебувають у полоні в сирійської влади. Він не уточнив, кого має на увазі під полоненими.Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

Ахмад також сказав, що повстанці продовжують пошуки другого пілота.

Як повідомлялося раніше, сьогодні турецький літак F-16 збив російський Су-24, що порушив повітряний простір країни. Турецькі військові заявили, що 10 разів попереджали екіпаж російського винищувача про порушення кордону перед тим, як збити літак.

ЗМІ повідомили, що один з пілотів російського Су-24 загинув. Раніше повстанці заявили, що розстріляли в повітрі пілотів Су-24 при катапультуванні.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...