Сирійці б'ють "туристів" Путіна: У бою на півдні країни росіяни зазнали великих втрат

Жителі села Ум Аль-Мійазін відкрили вогонь по сімох російських солдатах і вбили їх всіх.

Сирійці вбили сімох російських військових. Фото: Рейтерс.

Противники правлячого сирійського режиму вбили 8 липня сімох російських військових на півдні Сирії в провінції Дераа в районі населеного пункту Розум аль-Мійазін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на медіаканал Nors For Studies.

«Жителі села Ум Аль-Мійазін відкрили вогонь по сімох російських солдатах і вбили всіх, що викликало ряд авіаударів по селу», - йдеться в повідомленні. Зазначається, що інцидент стався в неділю, 8 липня.
Пізніше в іншому повідомленні медіаканал з посиланням уже на свої джерела повідомив, що інформація про ліквідацію російських військових біля села є достовірною.
При цьому зазначалося, що операція була проведена молоддю села Ум Аль-Мійазін проти блок-поста російських окупаційних військ і сил Асада в районі моста в 11:00, до входження російських окупантів і сил Асада в село.

Раніше сирійські медіа-ресурси повідомляли, що в південну провінцію Дар'я, де зараз проходить наступ військ режиму Асада і союзників, прибули підрозділи російської військової поліції з бронетехнікою, опублікувавши відповідні фото.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...