Не просто так: У БПП розповіли, що вплинуло на відставку Яценюка

Головну роль зіграла позиція найпотужнішого стратегічного партнера України в світі.

Яценюка змусили піти американці? Фото: telegraf.com.ua.

На рішення прем'єр-міністра Арсенія Яценюка подати у відставку вплинула позиція США. Про це в ефірі каналу 112 Україна заявив член фракції Блоку Петра Порошенка Юрій Соловей, передають Патріоти України.

"Так співпало в часі, що і візит президента в США відбувся перед цим. Стратегічним партнером є саме ця країна. І позиція дипломатів і лідерів саме США відігравала велику роль", - зазначив нардеп.

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...

Південна Корея розповіла, скільки снарядів отримала Росія від КНДР

неділя, 12 травень 2024, 23:55

Із вересня 2023 року Північна Корея відправила в Росію близько 6700 контейнерів зі снарядами. Про це пише Yonhap із посиланням на міністра оборони Південної Кореї Шин Вон Сіка, передають Патріоти України. Шин Вон Сік оцінив, що Північна Корея відправил...