Не шукати справедливості: Адвокатів Савченко хочуть посадити через Плотницького

На Фейгіна та Полозова так зване російське «правосуддя» вирішило відкрити кримінальну справу.

Микола Полозов і Марк Фейгін. Фото:lenta.ru

Сторона звинувачення підготувала клопотання про залучення адвокатів української льотчиці Надії Савченко Марка Фейгіна та Миколи Полозова до кримінальної відповідальності. Про це Фейгін і Полозов повідомляють у Twitter, зазначають Патріоти України.

За словами адвокатів, причиною для порушення справи є оголошення результатів допиту Ігоря Плотницького.

"Суд (сьогоднішнє засідання Донецького суду. - ред.) почався з клопотання сторони обвинувачення про долучення матеріалів з мережі Інтернет про вчорашнє закрите засідання з допитом Плотницького.

Нас з Полозовим мають намір притягнути до кримінальної відповідальності через розміщення матеріалів в інтернеті про допит Плотницького. Окрема ухвала про притягнення до кримінальної відповідальності адвокатів Фейгіна і Полозова буде винесена разом з вироком", - повідомив Фейгін.

За словами адвоката, це є спробою залякати сторону захисту Савченко.

"Поза всякими сумнівами, сторона обвинувачення вирішила залякувати адвокатів Фейгіна і Полозова", - заявив він. У свою чергу, Полозов заявив, що вважає кримінальне переслідування актом помсти.

"Кримінальне переслідування мене і Марка Фейгіна - це помста влади за незалежний і чесний захист Савченко. За роботу у справі", - написав він.

"Тобто, їм мало було викрасти і незаконно утримувати Савченко в заручниках, так вони ще й захист вирішили пресувати, мерзоти", - додав Полозов.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...