"Не так страшен волк": Саакашвілі про Кернеса

Щоб усі корупціонери отримали покарання, в Україні потрібно змінити систему, впевнений голова Одещини.

Міхеїл Саакашвілі приїхав до Харкова. Фото:kh.vgorode.ua

На прес-конференції, присвяченій проведенню другого Антикорупційного форуму, губернатору Одеської області Михайлу Саакашвілі задали питання про мера Харкова Геннадій Кернеса. Про це пише місцеве видання 057, передають Патріоти України.

Активіст Володимир Чистилін задав голові Одеської області Міхеїлу Саакашвілі питання про те, коли той планує "зайнятися" мером Харкова Геннадієм Кернесом, на що той почав пояснювати необхідність зміни системи для знищення корупції.

"Не такий страшний вовк. Всі корупціонери думають що їх не чіпатимуть, що вони важливі, але як тільки змінилася система - вони випарувалися як торішній сніг. При нинішній системі, замість одного корупціонера відразу буде інший. Або ми змінюємо систему так, що вони всі сядуть", - заявив Саакашвілі.

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...