Не треба їм заважати: Командир терористів з Алчевська угробив майже всіх своїх розвідників

За останні два тижні безповоротні втрати в розвідувальній роті російських найманців з'єднання склали близько третини особового складу.

Командир бойовиків з Алчевська угробив майже всіх своїх розвідників. Фото: REUTERS.Російським окупаційним командуванням на Донбасі проводиться службове розслідування щодо діяльності командира та окремих посадових осіб "4 окремої мотострілецької бригади" (Алчевськ) 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

Повідомляється, що їх підозрюють у халатності, яка призвела до значних втрат особового складу розвідувальних підрозділів.

"За останні два тижні безповоротні втрати в розвідувальній роті з'єднання склали близько третини особового складу. Для проведення розслідування командира бригади викликано до генерального штабу ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі начальника розвідки з'єднання відсторонено від виконання службових обов'язків.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...