Не у вівторок: У "Народному фронті" розказали, коли в України з'явиться новий прем'єр

Призначення прем'єра залежить не тільки від відставки Арсенія Яценюка та існування узгодженої кандидатури йому на заміну, а також від можливості створення нової коаліції.

Кабінет міністрів України. Ілюстрація:ukr.media

Новий прем'єр-міністр України, ймовірно, не буде призначений у вівторок. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив нардеп від "Народного фронту" Микола Княжицький, інформують Патріоти України.

"Очевидно, що новий глава уряду з'явиться на цьому тижні. Але сумніваюся, що це відбудеться у вівторок", - зазначив Княжицький.

За його словами, призначення прем'єра залежить не тільки від відставки Арсенія Яценюка та існування узгодженої кандидатури йому на заміну.

"Мова йде ще й про нову коаліційну угоду, збір підписів. Для всього цього потрібен час", - підсумував Княжицький.

"Ні з ким не можна так розмовляти": Лавров заявив, що Росія готова воювати з Заходом

понеділок, 13 травень 2024, 21:44

Якщо Захід хоче воювати за Україну на полі бою, Росія готова до цього. Про це заявив очільник російського МЗС Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на «Риа Новости». «Це їхнє право якщо вони хочуть, щоб це було на полі бою, то це буде ...

Окупанти обстріляли авто поліцейських під час евакуації людей із Вовчанська (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 21:15

Окупанти обстріляли автомобіль поліцейських, які приїхали евакуювати цивільне населення з Вовчанська. Про це повідомляє начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, передають Патріоти України. За словами правоохоронця, у м...