"Ми перевіряємо походження 12 млн, які Княжицький вніс за Журила" - Ситник (відео)

Голова НАБУ також поскаржився, що у дискредитацію його відомства вклалися дуже великі кошти.

Артем Ситник. Фото:скрін відео

Національне антикорупційне бюро перевіряє законність походження внесеного депутатом Верховної Ради Миколою Княжицьким застави 12 млн гривень за підозрюваного в розкраданні коштів ПАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК), виконуючого обов'язки голови правління Руслана Журила. Про це сказав директор НАБУ Артем Ситник під час ефіру на телеканалі ATR, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

"Ми зараз перевіряємо походження коштів, 12 мільйонів, у народного депутата, який вніс їх за Журила", - сказав Ситник.

Княжицький в коментарі Українській правді підтвердив, що він вніс 12 мільйонів гривень застави.

"До мене звернулися бійці "Азова" і "Дніпра-1", оскільки він (Журило – ред.) був керівником волонтерського руху в Дніпропетровській області. У мене в декларації були ці кошти, вони до мене звернулися з великим проханням це зробити. Це люди, яким я просто не міг відмовити. Крім того, я був знайомий із Журилом раніше", - сказав він.

Як відомо НАБУ затримало голову ПАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" Руслана Журила, який може бути причетний до завдання збитків компанії на суму понад 300 млн гривень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...