Хіти тижня. Мажор загрався: НАБУ під час обшуку знайшло у сина нардепа кокаїн

Максим Березкін, син депутата, був затриманий у справі про розкрадання коштів державного «Ощадбанку».

У Максима Березкіна знайшли кокаїн. Ілюстрація: inforesist.org.

Під час обшуку у сина депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна Максима було знайдено 3-5 грамів кокаїну. Про це з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляють Патріоти України.

Стверджується, що обшук проводився 23 жовтня минулого року співробітниками НАБУ і зараз доза наркотику знаходиться під арештом. Як йдеться у матеріалах суду, співробітники НАБУ виявили та конфіскували прозорий пакет з порошком білого кольору, чорний блокнот / щоденник, в ньому є записи: «ЧГЖБ»; мобільний телефон Березкіна Samsung Note 8.
Максим Березкін, син депутата, був затриманий у справі про розкрадання коштів державного «Ощадбанку». Однак пізніше він був відпущений під заставу разом з п'ятьма іншими передбачуваними учасниками афери.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...