Не вберегли: Віктора Януковича госпіталізували у важкому стані, численні травми

За повідомленнями російських ЗМІ, колишнього президента України Віктора Януковича помітили у провідній московській кліниці. Вигнали зайвих, а "послідовного" доправили до реанімації.

Путін побив? )))

Черговий лікар клініки імені Скліфосовського розповів, що Віктор Янукович поступив у клініку ще в п'ятницю в нерухомому стані з підозрою на серйозну травму хребта, а також травму коліна, зазначають Патріоти України. Наскільки відомо, травми він отримав під час гри в теніс на відомому підмосковному тенісному корті, звідки Януковича в кареті швидкої допомоги відвезли в лікарню.

Лікар повідомив, що кілька людей, супроводжували Януковича - хто це - йому невідомо. У блоці лікарні, де йому надавалася допомога, на короткий час обмежили доступ для відвідувачів, потім "легітимний" був направлений в реанімацію, але незабаром Віктора Федоровича відвезли в якусь приватну клініку.

За словами адвоката екс-президента-втікача, через травму Янукович не зможе виступити зі своїм останнім словом у суді про державну зраду в Києві. "Я був у Москві в п'ятницю. Поїхав обговорити питання його участі у відеоконференції (де Янукович повинен сказати останнє слово). Я зустрівся з ним в лікарні. Діагноз точно сказати не можу, це буде некоректно. Але травма досить важка і він не може рухатися", - сказав адвокат Олександр Горошинський і додав, що Янукович досі перебуває в лікарні.

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...