Не все так просто: Тіллерсон пояснив слова Трампа про "вогонь і лють" у погрозах до КНДР

Обидві країни погрожують ядерною війною.

Фото: gdb.rferl.org


Державний секретар США Рекс Тіллерсон пояснив, що американський президент Дональд Трамп надіслав сильний меседж Північній Кореї мовою, яку лідер країни Кім Чен Ин може зрозуміти. Про це повідомляє The Associated Press, передають Патріоти України.

Державний секретар США Рекс Тіллерсон закликав до спокою та заявив, що американцям немає чого хвилюватися після того, як Північна Корея та президент Дональд Трамп обмінялися погрозами.

"Американці можуть добре спати вночі", - сказав Тіллерсон.

У більш спокійних термінах Тіллерсон спробував пояснити словами Трампа, адресовані Пхеньяну, зокрема, що КНДР отримає у відповідь на погрози "вогонь і лють, яких світ раніше ще не бачив".

Тіллерсон заявив, що Трамп намагався надіслати сильний та чіткий меседж лідерові Північної Кореї, щоб не було ніяких неправильних оцінок з їхнього боку.

"Президент надсилає сильний меседж Північній Кореї мовою, яку Кім Чен Ин може зрозуміти, бо він, здається, не розуміє дипломатичної мови", - сказав Тіллерсон.

"Я думаю, що президент просто хотів, що режим Північної Кореї зрозумів абсолютну здатність США захищати себе та своїх союзників", - додав Тіллерсон.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...