Не всі "за": У Барселоні почались криваві заворушення

У місті пройшла демонстрація противників незалежності регіону.

Протести у Барселоні. Фото:Twitter

У Барселоні відбулися демонстрації противників незалежності Каталонії, не обійшлося без сутичок. Про це йдеться у повідомленні Каталанської медіакорпорації, створеної женералітатом (урядом) Каталонії, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Протестувальники з іспанськими прапорами, здебільшого футбольні фанати після завершення мирної частини протесту проти незалежності Каталонії напали на студію Catalunya Ràdio, що входить до Каталанської медіа корпорації, і журналістів каналу BTV.

У будівлі, де знаходиться студія Радіо Каталонії, протестувальники вибили вікна і заважали працівникам вийти з будинку, доки не прибули загони поліції Каталонії.

Окремі співробітники розмістили у соцмережах відео, на яких видно, як демонстранти намагаються потрапити всередину.

Радіо Каталонії обіцяє оскаржити дії протестувальників у відповідних органах.

Не обійшлося під час протесту і без постраждалих. Так, протестувальники у центрі Барселони напали на двох чоловіків 31 і 32 років. Їх з незначними тілесними ушкодженнями відправили до лікарні.

Крім того, поранення обличчя отримав ще один чоловік. Крім того, протестувальники вчинили напад на одну із шкіл Барселони і залякували двох вчителів.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...