Не виправдав високу довіру "Гобліна": Аксьонов звільнив заступника міністра курортів Криму

Реформи анексованого півострова вражають своєю "радикальністю": замість стабілізації матеріального стану громадян або оновлення напівживого туристичного бізнесу, місцева влада проводить чергову "чистку" в уряді.

Уряд Криму переживає чергове "оновлення". Фото google.com

В анексованому Криму чергова відставка. Цього разу у Міністерстві курортів. Згідно з указом підконтрольного Росії глави Криму Сергія Аксьонова, звільнили заступника міністра – Рустема Тагарова. Відповідний документ опублікований на сайті кримського уряду 22 липня, повідомляють Патріоти України.

«Звільнити Тагарова Рустема Ахтемовича з посади заступника міністра курортів і туризму Республіки Крим за згодою сторін», – йдеться в указі. 19 липня Аксьонов звільнив главу кримського Мінтрансу Андрія Безсалова. Раніше у липні Аксьонов також відправив у відставку міністра ЖКГ Олександра Жданова і його першого заступника – Олексія Бочарова.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...