Не знайшов під рукою каменюки: Клімкін пояснив інцидент з рукостискання з Чуркіним

Український дипломат запевнив, що був змушений це зробити.

Павло Клімкін. Фото:24tv.ua

Міністр зовнішніх справ України у своєму Twitter натякнув, чому був змушений потиснути руку представнику РФ при ООН Віталію Чуркіну, передають Патріоти України.

Український дипломат не вдавався до пояснень, а просто навів цитату американського ковбоя, актора та журналіста Вільяма Роджерса, з такими словами: "Дипломатія – це мистецтво говорити "Гарний песику" допоки не знайдеш каменюку".

Так посадовець відповів на хвилю невдоволених коментарів у соцмережах після появи відео, де український дипломат тисне руку представнику держави-агресора якраз перед черговим протистоянням під час засідання Ради Безпеки ООН, на якому російський Чуркін вилив чергову хвилю бруду, безглуздих звинувачень та вимог на адресу України.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...