"Не зря "вата" бесновалась": Соцмережі про виступ Байдена в Раді

За словами віце-президента США зараз Україна - це центр Всесвіту і від нашої перемоги залежить дуже багато. Головне, щоб ми не відступилися і пройшли свій шлях до кінця.

Виступ Джо байдена у ВР. Фото:http://obozrevatel.com/

Віце-президент США Джозеф Байден 8 грудня виступив у Верховній Раді України з промовою.Він запевнив офіційний Київ у підтримці Вашингтона, засудив російську агресію і пообіцяв, що Штати ніколи не визнають Крим російським. Американський гість також здивував українців, процитувавши вірші Шевченка. Виступ Байдена справив сильне враження на інтернет-користувачів. Видання Обозреватель підібрало ряд думок про виступ віце-президента США, зазначають Патріоти України.

Володимир Ар'єв:

"Джо Байден емоційно вмовляє ВР не втратити шанс. Читайте - працювати. Мені ніяково. Чому нас повинен хтось вмовляти працювати на свою країну?"

Роман Бочкала:

"З сьогоднішнього звернення Джо Байдена до народних депутатів України:" ВИ НЕ ЗНАЙДЕТЕ ЖОДНОЇ КРАЇНИ В СВІТІ, ДЕ РАКОВА УПХЛИНА КОРУПЦІЇ ТАК ПРОЦВІТАЄ". Жодної!!!

Це сказала людина, що об'їхала весь світ! Це діагноз. Страшний діагноз ... Мінімум 2/3 присутніх у залі, будь вони самураями, повинні були тихесенько вийти і розпороти собі животи. Але це я розмріявся.

У реальності цинічний грабіж продовжиться. Будь-яка, навіть настільки геніальне звернення, не здатне торкнути їх давно продані дияволу душі. Але особисто я не сумую. Будемо боротися далі. Америка нам допоможе".

Роман Шрайк:

"Присутні в Раді представники "пухлини" бурхливо аплодували. Тому що на *** вони вертіли і загиблих, і журналістів з їх розслідуваннями, і Байдена.

Клянуть в соцмережах, але голосують - значить можна вертіти. Втовкмачують на переговорах, але не ставлять ультиматум - значить можна вертіти. Ну а загиблі так взагалі нічого не скажуть - значить можна покладати їм квіти і вертіти на *** одночасно.

Бачо Корчілава:

"Заради нас всіх, заради вашої країни не пропустіть свій шанс, побудуйте країну. Ви всі в душі точно знаєте, що треба робити. Так робіть. Виконуйте те, що доручили вам українці.

Байден - дуже мудро говорить. Сподіваюся депутати все розуміють ".

"Джо Байден хороший оратор і його мова дуже емоційна і іскрометна. Він на відміну від нас не боїться називати речі своїми іменами. Це своєрідний майстер-клас депутатам, що нагадує учнів сільської школи, які уважно і не зовсім до кінця розуміючи слухають доктора філософії. Політика вона така - або смілива і яскрава, або ні риба, ні м'ясо ..."

Кирило Сазонов:

"Виступ Байдена у Верховній Раді - мегапозитив. Не дарма вата і росіяни біснувалися два дні. Україна - друг. Ніхто не збирається нас розмінювати або йти на компроміси. Навпаки - позиція дуже жорстка.

Україна, за словами Байдена, це центр Всесвіту і від нашої перемоги залежить дуже багато. Тому весь цивілізований світ дивиться з надією. Допомоги буде багато. Головне, щоб ми не відступилися і пройшли свій шлях до кінця.

Про російську агресію говорив жорстко і дуже прямо. Про танки і гармати в Донбасі, про окупацію Криму. Про те, що мета Росії - зруйнувати Україну, розколоти нас і знищити економіку.

І дав зрозуміти - якщо ми слабину не дамо, то можемо розраховувати на своїх союзників беззастережно. ВВХ краще забути про всі надії - позиція США по Україні дуже жорстка.

Шевченка цитував - краще деяких наших нібито патріотичних політиків. Дуже потужна і дуже позитивна доповідь. Мотивував всіх. Наостанок з потішного.

Байден сказав, що до виходу з Донбасу і припинення окупації Криму ніхто з РФ санкцій не зніме. Відчуваєте різницю між фразами "До припинення окупації санкції ніхто не зніме" і "Санкції знімемо після припинення окупації"?

Напевно, санкції взагалі не знімуть, поки Верхня Вольта з ракетами не перетвориться просто в Верхню Вольту. Загалом, якщо резюмувати виступ Байдена - Україна сильна і велика країна. І у нас сильні великі союзники. Ну а негідники, які хочуть нам перешкодити, будуть покарані спільними зусиллями. Головне, щоб ми не здавалися ".

Євген Дейдей:

"Байден в ВРУ. Один з ключових моментів особисто для мене в цьому виступі це заява про те, що світова спільнота ніколи не визнає анексію Криму і визнання провини РФ.

Можливо, покладатися на політичні та дипломатичні промови не варто. Але все ж, усвідомлення того, що у світі є люди, які поділяють нашу думку, розуміють істинний порядок речей і підтримують українців - вселяє надію! Разом переможемо !!!"

Антон Геращенко:

"Тільки що, виступаючи в парламенті, віце-президент Джо Байден сказав, що Сполучені Штати ніколи, ніколи, ніколи не визнають факт окупації Криму Російською Федерацією! Зал зустрів ці слова бурхливими оплесками.

Я встав і своїм прикладом підняв весь зал, на знак єдності українського та американського народу в боротьбі за відновлення справедливості і миру в Європі. Правда і Сполучені Штати з нами! Ми переможемо!"

Євген Магда:

"Гримаси парламентаризму: промову Байдена слухають слуги народу, у 80% з яких ВЖЕ розпланований нескромний новорічний відпочинок".

Олег Пономар:

"Найсильніший виступ Лідера Вільного Світу. Україна пройшла великий шлях за два роки, щоб стати частиною цього Світу теж. Але ще більша частина цього шляху попереду.

Момент історичний і я впевнений, що нашим народним обранцям кожне слово Джозефа потрапило в душу і серце. "Нехай Бог береже наші війська" - так Байден закінчив виступ і це не обмовка. Подумайте всі про це".

Андрій Парубій:

"У переломний час стає зрозуміло - ХТО ТВІЙ ДРУГ, А ХТО ВОРОГ. Ми сьогодні можемо твердо сказати - США є другом України. Сьогодні Україна веде війну на двох фронтах - на сході з російською агресією, і всередині - з корупцією.

І на кожному з цих фронтів Сполучені Штати Америки надають Україні неоціненну допомогу. І коли на Сході наші воїни зупинили ворога, то боротьба з корупцією - наша відповідальність.

Як сказав 32-й президент США Франклін Делано Рузвельт: "НІКОЛИ НЕ МОЖНА ДОСЯГТИ КОМПРОМІСУ між добром і злом". Ми повинні пам'ятати ці слова в нашій боротьбі на наших двох фронтах: у нашій війні з Росією, і в нашій війні з корупцією.

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...

Летить прямо у ворожі бліндажі: Українські прикордонники показали знищення позицій окупантів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 10:37

Українські прикордонники провели серію вдалих влучань по позиціях окупантів із дронів та міномету. Результати своєї роботи вони показали у відео, передають Патріоти України. Як зазначається в повідомленні, на відео працюють прикордонники-аеророзвідники...