Не зважаючи на гальмування «друзів Кремля»: ЄС погодив продовження антиросійських санкцій

Держави Європейського союзу досягли згоди в питанні продовження економічних санкцій відносно Росії на півроку.

ЄС налаштований на поновлення санкцій проти РФПро це повідомляє "Радіо Польща" з посиланням на джерело у дипколах Брюсселя, зазначають Патріоти України. Раніше повідомлялося, що проти автоматичної пролонгації заперечувала Італія.

Рішення про продовження санкцій мало бути ухвалене в середу 9 грудня. Однак Рим запропонував обговорити це питання на саміті ЄС наступного тижня. Схоже «миролюбних» італійців колегам вдалося переконати раніше.

При цьому досі невідомо, коли і як буде затверджено остаточне рішення. Все вказує на те, що це відбудеться на саміті ЄС, запланованому на 17-18 грудня. Проте, як відзначають європейські дипломати, висока ймовірність, що рішення приймуть раніше.

"Вчора було збиття. Це розвідка": У ЗСУ прокоментували застосування РФ дронів невстановленого типу під час атаки

неділя, 28 квітень 2024, 9:44

Під час атаки по Україні російські війська використали БПЛА невстановленого типу. Ймовірно, що це розвідувальні дрони. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар начальника Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Україн...

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...