"Недолго музыка играла, недолго Путин танцевал": Очільниця МЗС Австрії не підтримала зняття санкцій з РФ

Карін Кнайсль заявила, що треба зачекати відчутних успіхів у дотриманні Мінських домовленостей.
Карін Кнайсль та Володимир Путін. Фото: ЕРА.

Міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль заявила, що питання зняття санкцій з Росії неактуальне, оскільки відсутній прогрес у реалізації Мінських домовленостей. Про це вона заявила 25 жовтня під час виступу у нижній палаті парламенту Австрії, передають Патріоти України.

"На сьогодні, на жаль, ми не бачимо жодних відчутних успіхів у Мінських домовленостях, щоб добиватися зняття економічних санкцій в рамках ЄС", - заявила Кнайсль.

Водночас очільниця МЗС Австрії, яка на своєму весіллі станцювала з президентом Росії Володимиром Путіним, виступила за поліпшення діалогу між ЄС та Росією. За її словами, санкції проти РФ негативно впливають на економіку Австрії. Вона додала, що експорт Австрії до Росії скоротився на третину через санкційну політику.

Джерело: Укрінформ

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...