Неймовірне пояснення: Ганна Герман, здивована увагою до своєї персони, розповіла власну версію про казус з обличчям

Екс-радниця Віктора Януковича стверджує, що ніколи не робила пластичних операцій.

Ганна Герман запевняє, що ніколи не робила "пластики" обличчя. Фото:novynarnia.com

Колишній народний депутат України Ганна Герман заявила, що зміни в її зовнішності, які бурхливо обговорювалися в соцмережах, пов'язані не з пластичною операцією, а з тривалим перельотом з Вашингтона до Києва. Про це вона розповіла в коментарі КП в Україні, інформують Патріоти України.

"Я ніколи не робила пластичних операцій, та й будь-яких операцій, на щастя, теж. На той прямий ефір приїхала одразу після 10-годинного перельоту з Вашингтона. До Києва дісталася з трохи підпухлими очима, набряклими руками і ногами.

Самі розумієте, в такому віці тривалі перельоти вже легко не даються. Вже не думала, що люди будуть надавати такого великого значення моєму зовнішньому вигляду", - пояснила своє "перетворення" Герман.

За її словами, деякі знайомі радили їй звернутися до суду і не дозволяти обмовляти, але вона відкинула таку ідею. "Я сама була журналістом і знаю іншу сторону медалі професії. Іноді комусь потрібні і такі "сенсації".

Мені лише неприємно усвідомлювати, що хтось звернув увагу громадськості на те, який я маю вигляд, а не на те, що я говорила в ефірі. Але ж я повернулася із США зі свіжими меседжами і хотіла їх донести", - поскаржилася Герман.

Свято наближається: Російські окупанти перекривали Кримський міст. Істерять про атаки ракетами та дронами

понеділок, 13 травень 2024, 9:45

У тимчасово окупованому Криму вночі та вранці 13 травня оголошували про ракетну небезпеку. . При цьому окупанти перекривали рух Керченським мостом, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ. . В РФ заявили, що вранці українські військові завдали уд...

У РУ переполошені атакою дронів на три області

понеділок, 13 травень 2024, 9:32

Російські пропагандисти заявляють про "успішне відбиття" атаки, але одночасно йдеться про пожежі і руйнування. У Липецькій, Білгородській і Курській областях Росії заявили про нічну атаку дронів і про роботу російської ППО. Про це пише російська пропаг...