"Нехай щастить!": Українські прикордонники не пустили в країну дипломата з РФ

Під час перевірки документів було встановлено, що це другий секретар Генконсульства Росії в Харкові, якому заборонений в'їзд до 2023 року.

Ілюстрація:Корреспондент

Українські прикордонники в четвер, 30 серпня не пустили в країну російського дипломата, який є тут персоною нон грата. Про це повідомляє Державна прикордонна служба, зазначають Патріоти України.

«Громадянина не пропустили на територію нашої країни і повернули в Російську Федерацію», - кажуть в ДПСУ. Чоловік планував потрапити на територію нашої країни через пункт контролю «Харків-пасажирський» потягом «Москва-Харків».

Під час перевірки документів було встановлено, що це другий секретар Генерального консульства Росії в Харкові, якому заборонений в'їзд до 2023 року.

Як повідомляє видання Українська правда, мова йде про Дербишева М. Йому заборонили в'їжджати в Україну з 2018 року.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...