"Нех*й шастать": Румунія відмовила у ліцензії на мовлення російському пропагандистському каналу РТР

Румуни вже знають, що канал проводить необ'єктивне висвітлення подій, в тому числі того, що відбувається в Україні, а також займається російською та антиєвропейською пропагандою.

У Румунії не хочуть присутності російських телеканалів. Ілюстрація:Главком

Румунська Національна рада з питань телебачення і радіо відмовила у видачі ліцензії на мовлення на території країни російського телеканалу РТР. За це рішення проголосували всі дев'ять присутніх на засіданні членів Ради, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Існує небезпека того, що цей телеканал буде представляти неправдиву інформацію про Європейський Союз і США. Йдеться, перш за все, про проросійські пропагандистські матеріали, про так звані fake news", - зазначив член Національної ради з питань телебачення і радіо Румунії Валентин Жукан.

Його колега по Національній раді Доріна Руссу нагадала присутнім, що аналогічний телеканал, який веде мовлення на території Республіки Молдова, неодноразово був оштрафований за необ'єктивне висвітлення подій, в тому числі подій, що відбуваються в Україні, а також за проведення російської та антиєвропейської пропаганди.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...