"Нема коли бідному депутату і "колесо" закинути": Семенченко вимагає жорстко покарати Добкіна-молодшого (відео)

Добкіна-молодшого вже не вперше ловили в Раді на неадекватній поведінці.

Дмитро Добкін. Цей загадковий погляд... Фото: Обозреватель.

2 листопада, виступаючи у Верховній Раді, нардеп Семен Семенченко ("Самопоміч") з трибуни Ради висловив обурення поведінкою "опоблоківця" Дмитра Добкіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Я хочу звернутися до Опозиційного блоку. Я наполягаю, щоб Дмитро Добкін вийшов сюди і відповів на цю репліку", - сказав Семенченко.

"Я не розумію, що відбувається за тією колоною? Коли - чи то то таблетки приймає, чи то ще щось, і людина веде себе неадекватно", - заявив Семенченко.

Він закликав Добкіна-молодшого скласти мандат.

Дмитро Добкін пройшов у Раду по 178 виборчому округу в Харківській області (місто Балаклія). За весь час свого депутатства він не вніс до парламенту жодного законопроекту.

Як повідомляли Патріоти України, у мережі було опубліковано відео з Добкіним. 1 листопада під час засідання Ради він замовив тур за 135 тисяч євро, після чого сховався за колоною і випив води, імовірно, запивши щось.

Після цього він поводився нервово, імовірно, як у стані наркотичного сп'яніння. Неадекватну поведінку нардепа у Раді на камери фіксують не вперше.

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...