"Несмотря на все старания Администрации Президента, сделать из Саакашвили мальчика для битья не удалось. Вы очень скоро об этом узнаете", - Сакварелідзе про подальші дії Саакашвілі

Екс-заступник Генпрокурора Давид Сакварелідзе переконаний, що Саакашвілі не поїде з України і буде вести активну політичну діяльність.

Давид Сакварелідзе. Фото: kp.ua.

Дії голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі продиктовані запитом суспільства. Про це виданню"ГОРДОН" заявив екс-заступник Генпрокурора Давид Сакварелідзе, коментуючи рішення Саакашвілі піти у відставку, передають Патріоти України.

"Михаил Саакашвили – политик неординарный и достаточно высокого уровня. Несмотря на все старания Администрации Президента, сделать из Саакашвили мальчика для битья не удалось. Опустить его до уровня мэра Одессы Геннадия Труханова также не получилось. Саакашвили четко понимает, в чем заключается запрос украинского общества на фоне царящего беспредела. Он всегда действовал по запросу общества", – зазначив Сакварелідзе.

За його словами, після відставки Саакашвілі не покине Україну.

"Дальнейшие действия Саакашвили будут направлены на общенациональные изменения. Нужно очистить все озеро, а не какую-то его часть с ограниченными возможностями. Это не тот человек, который держится за должности. Думаю, это правильно решение, которое ждали раньше. Но он оставался, чтобы исчерпать все возможные ресурсы для доведения до конца каких-то проектов. К сожалению, этого не удалось. Все местные кланы перемешаны и работают заодно. Действовать против них стало просто невозможно. Саакашвили не уедет из Украины и будет вести активную политическую деятельность. Вы очень скоро об этом узнаете", – підкреслив Сакварелідзе.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу, присвяченому закриттю Центру обслуговування громадян, а також зриву запуску Відкритого митного простору, голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі оголосив про відставку з займаної посади, звинувативши українську владу в потуранні корупції.

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі займає посаду голови Одеської обласної державної адміністрації з 30 травня 2015 року.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...