Невдалий передвиборчий піар: Як депутат поштові скриньки встановлював (фото)

Усе треба доводити до пуття.

У одному зі столичних будинків відбулася приємна подія – мешканці нарешті дочекалися заміни поштових скриньок на нові. Як видно з фото, скриньки встановлені депутатом Київради Олександром Бродським (депутатська фракція "Єдність" - ред.), який є головою постійної комісії Київської міської ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики. І усе було б чудово, якби, вже традиційно, не одне "але", передають Патріоти України з посиланням на uainfo.

Як виявилося, нові скриньки мають інший розмір, ніж старі, і після їх встановлення залишилися шматки облуплених стін, що були раніше приховані за старими скриньками.

Волонтерка Юля Смірнова опублікувала відповідне фото на власній сторінці у Facebook, додавши, що після демонтажу працівники лишили ще й купу сміття на підлозі.

"Ну піаришся ти перед виборами. Встановив нові поштові скриньки, то прибери сміття за собою. Замаж гарно стіну. Скриньки встановили і срач розвели. Все, що було в старих скриньках, викинуто на сходах. П@ц, коротше", – написала волонтерка.

У комертарях Юля додала, що у відповідь на зауваження, зроблене робітникам, вона отримала "ну ета нєнаша работа, у вас єсть уборщік".

Цікаво, як оцінять такий "передвиборчий піар" та проголосують на наступних виробах мешканці цього будинку?

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...