"NewsOne фінансує путінський олігарх": Мураєв брав гроші у Дерипаски, - нардеп

Максим Бурбак заявив, що просить вважати його виступ заявою в СБУ із проханням розслідувати озвучену інформацію.

Максим Бурбак. Фото: LIGA.net.

Лідер парламентської фракції Народний фронт Максим Бурбак просить Службу безпеки України розслідувати оприлюднену в ЗМІ інформацію про те, що народний депутат Євген Мураєв нібито отримував фінансування від російського олігарха Олега Дерипаски. Про це він заявив в парламенті, передають Патріоти України.

При цьому депутат уточнив, що Мураєв брав гроші не конкретно від Дерипаски, "а від російських спецслужб", так як "в авторитарній Росії немає незалежних олігархів". "Всі вони під тотальним контролем ФСБ", - сказав він.
Бурбак також зазначив, що кошти з РФ нібито йшли на фінансування телеканалу NewsOne, який недавно купив представник колишньої влади Андрій Портнов. Депутат заявив, що просить вважати цей виступ заявою в СБУ проханням розслідувати озвучену інформацію.
Джерело: LIGA.net

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...