Незадоволений графіками віялових відключень, "віце-прем'єр" Криму погодився на розстріл

Чиновник обурений графіками відключень світла "Крименерго", які не відповідають дійсності.

Дмитро Полонський. Фото:Lenta.ru

Так званий віце-прем'єр, міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму Дмитро Полонський розкритикував існуючі графіки віялового відключення електроенергії в населених пунктах окупованого Криму. Про це повідомляє FlashCrimea, інформують Патріоти України.

"Я смію стверджувати, і колеги зі мною погодяться, що навіть ті графіки, які на останній момент з останніми уточненнями опубліковані на сайті "Крименерго", дійсності не відповідають.

Дайте чітко - коли у нас не буде світла, немає у нас такої інформації. Якщо я не правий - розстріляйте мене", - заявив Полонський.

Також він додав, що відсутність графіків не дозволяє донести точну інформацію про відключення до населення.

Нагадаємо, в ніч на 20 листопада в Херсонській області в результаті підривів електричних опор були виведені з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередачі, за якими здійснюється енергопостачання території Криму, а також частин Херсонської та Миколаївської областей.

Пізніше були пошкоджені опори інших ліній електропередач. Сьогодні працівники "Укренерго" припинили ремонт ЛЕП до Криму на вимогу активістів.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...