"Ні" - "двоголовим істотам" з РФ: У виборчому штабі Макрона заборонили доступ кремлівським пропагандистам

В МЗС Росії вже висловили обурення з приводу позиції команди кандидата в президенти Франції.

Еммануель Макрон. Фото:https://inform-ua.info/

У виборчому штабі кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона заборонили допуск російським пропагандистським ЗМІ на передвиборні заходи перед другим туром голосування. Про це пише британське видання The Guardian, повідомляють Патріоти України за матеріалами Укрінформ.

"У Парижі представник Макрона підтвердив, що російським державним ЗМІ: інформагентству Sputnik і телеканалу RT, був заборонений прес-доступ до нього (Макрона. - Ред.)", - інформує видання.

При цьому прес-секретар Макрона охарактеризував російські державні ЗМІ як "двоголові істоти", які поширюють російську державну пропаганду і фейкові новини.

У свою чергу в МЗС Росії вже висловили обурення з приводу позиції команди кандидата в президенти Франції.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...