"Ні" ностальгії за СРСР: На укр ТБ заборонили ще один російський канал

Червоні зірки, серп і молот – символіка часів СРСР зникне з екранів українців.

В Україні заборонили російську "Ностальгію". Фото: korrespondent.netРішенням Національної ради російський телеканал "Ностальгія" вилучено із Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

"Підставами для цього стали зафіксовані моніторингами регуляторного органу порушення вітчизняного законодавства, зокрема частини сьомої статті 6 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", оскільки в рекламно-розважальній передачі "Философия судьбы", де беруть участь екстрасенси, парапсихологи і гадалки, надаються платні послуги телеглядачам і під час трансляції передачі немає логотипу "Ностальгії".

"Крім того, виявлено ознаки порушення частини першої статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", оскільки ефір телеканалу оформлено символікою Радянського Союзу, логотип містить зображення серпа і молота, а заставки - зображення прапора СРСР і червону зірку тощо", - додали у відомстві.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...