Львівська поліція затримала пенсіонера у футболці з комуністичною символікою (фото)

Чоловік пояснив, що традиційно 9 травня одягає цю футболку, оскільки вважає, що саме ця символіка перемогла.

У середу, 9 травня, під час вшанування пам’яті жертв Другої світової війни на Марсове поле прийшов чоловік, що був одягнений у футболку з комуністичною символікою. Про це повідомляє кореспондентка ZAXID.NET з місця події, передають Патріоти України.

Чоловік, що представився Сергієм Вороніним, був одягнений у червону футболку з написом СССР та комуністичною символікою. На футболку чоловік одягнув білу сорочку. Він пояснив журналістам, що традиційно 9 травня одягає цю футболку, оскільки вважає, що саме ця символіка перемогла. 80-річний чоловік не мав з собою плакатів та не виголошував гасел.

Поліція, що стежила за дотриманням громадського порядку на місці події, затримала чоловіка. Як уточнили у прес-службі Нацполіції Львівщини, 80-річний чоловік є мешканцем Львова. Його доставили у Личаківський відділ поліції для з'ясування обставин події.


Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...