Нічого не втратити: Коломойський спішно вивозить з України гроші, - Тарута

Сергій Тарута: "Україна для нього - це майданчик, де заробляються гроші, які потім кудись інвестуються".

Коломойський спішно вивозить з України гроші, - Тарута. Ілюстрація: ru.golos.ua.

Бізнесмен Ігор Коломойський ставиться до України як до майданчику для заробляння грошей, які інвестує за кордон. Про це заявив позафракційний народний депутат України Сергій Тарута, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Він тут не живе. Він живе в Швейцарії. Україна для нього - це майданчик, де заробляються гроші, які потім кудись інвестуються", - сказав парламентарій.

Він пояснив, що у Коломойського в Україні немає жодного успішного підприємства, крім "ПриватБанку". "Ми не знаємо жодного успішного підприємства, яке б він побудував. Крім" ПриватБанку ". Але там були Сергій Тігіпко і Олександр Дубілет. Там інша історія", - упевнений Сергій Тарута.

Як раніше повідомляли Патріоти України, Ігор Коломойський увійшов до списку американського журналу Forbes, потрапивши до трійки найбагатших українців.

Не так швидко як данці? Нідерланди озвучили термін, коли почнуть передавати Україні свої F-16

вівторок, 7 травень 2024, 6:15

Нідерланди планують почати передачу винищувачів F-16 Україні з осені. Це станеться слідом за Данією. Про це повідомила глава Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен під час брифінгу у Вільнюсі в понеділок, 6 травня, передає Delfi.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...