Ніяких торгів, лише капітуляція: Голишев дав прогноз щодо зустрічі Путіна з Трампом

Російський публіцист і аналітик вважає, що пріоритетні питання США - це повалення режиму Асада, вирішення північнокорейської проблеми.

Путіна чекає капітуляція по сирійському питанню. Фото: ИноСМИ.

Зустріч президентів Росії і США може бути зустріччю ультиматумів, а не торгу. Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист, аналітик, блогер Володимир Голишев, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, які питання можуть обговорюватися під час зустрічі Путіна і Трампа, він заявив: "Слід зазначити, що Росія Америці не потрібна. Ні для чого не потрібна. Можливо, вона потрібна в єдиному розрізі - у допомозі в поваленні Асада, який уже оголошений головним ворогом народу. Його повалення стало курсом американської адміністрації. Москву будуть примушувати до того, щоб вона Асада здала. Можливо, буде розглядатися технічна допомога Москві у вирішенні північнокорейської проблеми".

"Але предметом торгу не може бути ні українська політика, ні зняття санкцій. У кращому випадку - якесь ослаблення або, наприклад, не введення нових санкцій. Це навіть швидше", - зауважив Голишев.

Він звернув увагу на два важливих моменти. Перший полягає у тому, що "Трамп уже давним-давно не визначає політику Америки. Він не визначав її з самого початку, але зараз смішно говорити про те, що воля Трампа щось значить. Другий - "курс американської адміністрації - це курс Республіканської партії. Це означає розмови виключно з позиції сили, ультимативні вимоги. Трамп буде грати роль політичного актора".

Публіцист переконаний, що Москві не залишається нічого іншого, окрім як капітулювати з питання Сирії. "Питання тільки в соусі, під яким буде подана ця капітуляція".

Відповідаючи на питання "Обозревателя", чи прозвучить під час зустрічі українське питання, Голишев сказав: "Америка не має інтересу в цьому напрямку. Для республіканців це ще один привід ультиматумів і тиску на Москву. Крім того, це питання Європи. Навіщо США вирішувати питання, які не мають до них прямого відношення? У них багато інших цікавих театрів військових дій".

"Україна прекрасно стоїть на своїх двох ногах, і говорити про те, що вона може послужити розмінною картою в чиїхось розрахунках - це просто абсурд", - наголосив він.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...