"Ніколи не пізно спокутувати провину": Родичі загиблих у катастрофі МН-17 попросили Трампа переконати Путіна розкрити правду про трагедію

Лист зі зверненням до президента США був написаний 28 жовтня.

Ілюстрація:sokrytoe.org

Родичі 30 із 298 жертв аварії малайзійського Boeing 777 на Донбасі у 2014 році звернулися до президента США Дональда Трампа з проханням переконати президента Росії Володимира Путіна розкрити правду про рейс MH17. Копію листа 9 листопада розмістив у Twitter Томас Шансман, син якого загинув в авіакатастрофі, передають Патріоти України.

Лист датовано 28 жовтня 2018 року, його написано на тлі новин про ймовірну швидку зустріч двох президентів. Родичі загиблих зазначають, що вони досі не знають ролі РФ у трагедії.

"Ми маємо право знати, що сталося з нашими рідними. Ми закликаємо вас допомогти нам у пошуку правди. У президента Путіна є відповіді, які ми маємо право почути. Ми просимо вас спробувати та переконати його в тому, що ніколи не пізно спокутувати провину", – ідеться в листі.

Як припускають родичі загиблих, Путін хоче ввійти в історію як великий державний діяч. "Якщо він дійсно така людина, він має розуміти, що спроба приховати правду, особливо в настільки очевидних серйозних злочинах, як атака на MH17, працює проти досягнення цієї мети", – ідеться в листі.

Як відомо, Boeing 777, що летів з Амстердама (Нідерланди) в Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав аварії 17 липня 2014 року поблизу Тореза Донецької області. Загинули всі 298 осіб, які перебували на борту.
Джерело: Гордон

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...