Удар в спину: Німеччина готується ввести нові безпрецедентні антиросійські санкції

Ініціативу про обмеження у відповідь на політику Росії в сирійському регіоні висунула партія канцлера Ангели Меркель ХДС.

Ілюстрація: ЖЖ

Обмеження можуть ввести в відповідь на злочини проти цивільних осіб російських військових в Сирії. Можливість введення нових антиросійських санкцій у відповідь на політику Москви в Сирії вже остаточно підтвердила влада Німеччини, передають Патріоти України.

Ініціативу про обмеження у відповідь на політику Росії в сирійському регіоні висунула партія канцлера Ангели Меркель ХДС. Чи підтримають її соціал-демократи, партнери союзу по урядовій коаліції, поки не відомо, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерело, знайоме з ходом дискусій.

За даними джерела, наразі діалог про нові обмежувальні заходи економічного характеру знаходиться на завершальній стадії. Уповноважений уряду ФРН з німецько-російському міжгромадської співпраці Гернот Ерлер зазначив, що перші роздуми на тему санкцій вже є і вони будуть безпрецедентними в історії. Однак він упевнений, що «політика санкцій в тому вигляді, в якому вона мала місце в українському конфлікті, не надихає на те, щоб знову використовувати цей засіб, треба набагато серйозніші методи впливу, ніж просто санкції», передає повідомлення сайту телеканалу ZDFheute.de РІА Новини.

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...