Німецькі "бандерівці" спрацювали? У Саксонії біля офісу проросійської партії стався вибух (фото)

Депутати від цієї партії їздили в окупований Крим, а її представники часто виступають за скасування антиросійських санкцій.

Представники партії "Альтернатива для Німеччини". Фото: Німецька хвиля.

Біля офісу німецької ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" в Саксонії прогримів вибух. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Інцидент стався в четвер, 3 січня, увечері в місті Дебельн, федеральна земля Саксонія. Як зазначається, вибух пошкодив вікна та двері офісу партії, а також сусідні будинки і дві машини, що стояли поруч.

В результаті вибуху ніхто не постраждав. За останніми даними, поліція вже затримала трьох підозрюваних в організації вибуху. Імовірно, відповідальні за вибух могли діяти з політичних мотивів. Нагадаємо, "Альтернативу для Німеччини" часто звинувачують в проросійських настроях, депутати від партії їздили в окупований Крим, а її представники часто виступають за скасування антиросійських санкцій.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...