Німецький телеканал показав документальний фільм "Секретна мережа Путіна"

У фільмі розповідається про підривну роль РФ у Євросоюзі.

Путін. Фото:www.forum-tvs.ruОдин з провідних телевізійних телеканалів Німеччини - ZDF - показав документальний фільм "Секретна мережа Путіна", де йдеться про підривну ролі Росії в Євросоюзі.Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Документальний фільм показує, як в суспільстві мало відомо про московські мережі, прибічників Путіна, який ретранслюється в кампаніях в ЗМІ і контролюється в соціальних мережах", - заявили на німецькому телеканалі.

Польський експерт, заступник директора аналітичного центру «Європейські цінності" Якуб Янда, який брав участь в зйомках фільму, підкреслив, що «Кремль, політичний режим в Росії намагаються створити враження, що Європа не єдина».

"Вони намагаються зруйнувати єдність і репутацію НАТО і Європейського Союзу", - сказав польський експерт.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...