Європейці в шоці: Стало відомо, кого нова прем'єрка Тереза Мей призначила головою МЗС

Головним британським дипломатом став прихильник Brexit та колишній мер Лондона Борис Джонсон.

Борис Джонсон. Фото:www.vazhno.ru

Колишній мер Лондона Борис Джонсон став міністром закордонних справ Великої Британії. Про це повідомляє прес-центр британського уряду, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph.

Наразі Джонсон ніяк не прокоментував своє призначення, на посаді він замінив Філіпа Хеммонда, який тепер став міністром фінансів. Також Мей обрала й нового міністра внутрішніх справ, нею стала Ембер Радд.

А тим часом екс-міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт відреагував на призначення екс-мера Лондона Бориса Джонсона міністром закордонних справ Британії.

Своїми першими коментарями з приводу вибору урядовців новим прем'єр-міністром Британії Терезою Мей Більдт поділився у своєму аккаунті у Twitter.

До свого повідомлення він надав кумедну світлину Джонсона, який залишається одним з найпалкіших прихильників виходу Великої Британії з Євросоюзу.

"Як би я хотів, щоб це було жартом. Але боюся, що це не так. Вихід за виходом", - наголосив Більдт.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...