Ніж у спину: Конгрес США заборонив Пентагону співпрацювати з Росією

У Конгресі було прийнято проект оборонного бюджету на 2017 фінансовий рік.

Палата представників конгресу США прийняла проект оборонного бюджету на 2017 фінансовий рік. У документі, опублікованому на сайті конгресу, прописана заборона на виділення коштів на двостороннє військове співробітництво між урядами США і Росії. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Зокрема, в документі йдеться, що виділяти кошти на військове співробітництво між двома країнами забороняється доти, поки Пентагон не запевнить конгрес в тому, що Росія "припинила окупацію території України і свої агресивні дії, які загрожують територіальній цілісності України і її суверенітету, а також членам НАТО", а також "дотримується умов мінських домовленостей про припинення вогню на сході України".

При "певних умовах" заборона може бути знята, йдеться в документі.

Крім того, проект закону забороняє виділення коштів на "будь-яку діяльність, що визнає Крим російським". При цьому заборона може бути знята, якщо Міноборони переконає конгрес, що це робиться в національних інтересах США. Документ був прийнятий в п'ятницю, 2 грудня, 375 голосами проти 34.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...