Ніж у спину: Трамп не планує зустрічатися з Путіним

Офіційний представник американського лідера Ліндсі Уолтерс заявила, що під час саміту країн "Великої двадцятки" у Дональда Трампа не заплановано зустрічей з президентом РФ.

Д.Трамп. Фото: НТВ.Білий дім не підтвердив особисту зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа в рамках майбутнього саміту країн "Великої двадцятки" (G20). Про це повідомила заступник прес-секретаря Білого дому Ліндсі Уолтерс, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"У мене наразі немає оголошення щодо цього приводу", - заявила офіційний представник американського лідера.

Нагадаємо, що саміт країн "Великої двадцятки" відбудеться 7-8 липня у Гамбурзі (Німеччина).

Як повідомляли Патріоти України, у Вашингтоні президент України Петро Порошенко наголосив на важливості того, що він зустрівся з американським лідером Трампом раніше, ніж президент РФ Путін.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....