Ніж у спину від скандального міністра Яценюка: "У Порошенка недостатньо шансів на другий тур виборів", - Данилюк

Олександр Данилюк вважає, що гарантовано вийти у другий тур Порошенко зможе тільки у тому разі, якщо до кримінальної відповідальності буде притягнуто низку відомих олігархів.
Олександр Данилюк. Фото: РБК.

Вихід у другий тур президентських виборів навесні 2019 року виявиться можливим для чинного глави української держави Петра Порошенка лише у випадку гучних розправ над проросійськими олігархами з однозначно негативною репутацією Про це заявив відомий громадський та політичний діяч, колишній голова громадського руху "Спільна справа" та один з лідерів Податкового майдану 2010 року Олександр Данилюк в ефірі програми "Вердикт" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"У нинішній ситуації, щоб Порошенку вийти в другий тур, йому одного лише томоса і автокефалії Української православної церкви - що важливо, насправді, й ми йому вдячні за це - буде недостатньо", - наголосив він. Данилюк вважає, що гарантовано вийти у другий тур Порошенко зможе тільки у тому разі, якщо до кримінальної відповідальності буде притягнуто низку відомих олігархів.

"Оскільки часу щоб дати суспільству якісь матеріальні заохочення, економічне диво зробити у нього часу не лишається, в нього є час для нематеріальних якихось кроків. Очевидно, щоб потрапити у другий тур і там вже з Юлією Володимирівною (Тимошенко - ред.) боротися за перемогу треба посадити Медведчука й Новинського, можливо, ще пару чоловік. Льовочкін міг би бути. Ось це насправді могло би, по-перше, гарантувати йому (Порошенку - ред.), проходження (до другого туру - ред.), по-друге, бажання гратися у співаків і клоунів у наших олігархів теж би зникло", - зазначив експерт.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...