Ніж в спину: Трамп підтримав законопроект про нові санкції щодо Росії

Голосування в Конгресі США по нових санкціях щодо Ірану і РФ заплановано на 25 липня.

Д.Трамп. Фото: ЕРА.Президент США Дональд Трамп підтримає останню версію законопроекту про нові санкції щодо Росії. Про це повідомила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс в ефірі телеканала ABC News, передають Патріоти України.

"Адміністрація підтримує жорстку позицію щодо Росії, особливо в тому, що стосується запровадження цих санкцій", — підкреслила Сандерс.

Вона зазначила, що початкова версія законопроекту була написана "погано".

"Але ми змогли попрацювати з палатою представників і сенатом, і адміністрація задоволена тим, що змогла внести необхідні зміни. І ми підтримуємо законопроект у тому вигляді, в якому він є зараз", – додала Сандерс.

22 липня на сайті Конгресу США було опубліковано текст законопроекту, яким пропонують запровадити санкції проти Ірану та Росії.

Документ надійшов до нижньої палати Конгресу США 12 липня — рівно за місяць після того, як був запропонований верхній палаті. Сенат Конгресу США схвалив текст документа 15 червня. Голосування заплановано на 25 липня.

26 червня у Білому домі заявили, що Сенат допустив порушення процедури під час ухвалення законопроекту про посилення санкційного тиску на Іран та Росію.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...